Accessories
Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #1409
      adashneradashner
      Member

      I’m with a customer who is testing out their ActiView camera and when doing a video recording through ActivInspire, there is no sound playback. The PC recognizes the microphone in the camera but we cannot get sound. Thoughts?

    • #7298
      Anonymous
      Inactive

      Hi adashner,

      Can you please confirm the model of your ActiView? You can find the model on the base of the unit. 

      Also can you please test another computer just to rule out the computer causing the issue.

      Thank you,

      Craig 

    • #7299
      Anonymous
      Inactive

      It’s a 324. We’ve had the issue with two different cameras on two different computers.

    • #7300
      Anonymous
      Inactive

      Hi,

      How is the ActiView connected to the computer? Via USB only? Or are you also usinga  VGA cable?
      Also ensure that you are using the latest driver for ActiView available at https://support.prometheanworld.com/product/actiview

      Thank you

      Miguel
      Promethean Technical Support

    • #7301
      Anonymous
      Inactive

      Drivers are up to date. We had it hooked up with HDMI and USB.

    • #7302
      Anonymous
      Inactive

      Hi,

      Thank you for your response.

      We checked this case further and confirm that the function of the video recording using an ActiView in ActivInspire can only record video, not audio.

      This query will be assigned to our Escalations department as an enhancement request.

      Thank you

      Miguel

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.