Interactive Flat Panels
Viewing 1 reply thread
  • Author
    Posts
    • #35982
      Linda WicksLinda Wicks
      Participant

      I was using the board via HDMI yesterday morning, then in the afternoon when it woke up it would play audio but not show any video, just a black screen.  Tried turning it off and back on but the issue remains.  I’ve only had it a few weeks and it does this all the time.  Audio via screensharing is terrible quality of sound, barely intelligible.

      I don’t know what model board it is, Vellum?

    • #35985
      Karen PrometheanKaren Promethean
      Moderator

      Hello Linda,

      Thank you for your post.

      What model of panel or OPS unit are you screen sharing to?  You should find the model information on a white sticker.

      Please ensure the receiver (whether the panel or an OPS) and the sender are on the same network.

      You may also try clearing the Screen Share app data on the panel or OPS-G as follows:

      Panel:

      1.Open the locker in unified menu from the home screen

      2. Open settings >Apps >App info

      3. Scroll down to find the screen share application on the list and select.

      4. Select storage>Clear data

      How to clear app data on your ActivConnect:  https://support.prometheanworld.com/article/1736/

      Please let us know if you have any questions or if the issue persists – we are happy to help.

      Kind Regards,

      Karen

Viewing 1 reply thread
  • The forum ‘Interactive Flat Panels’ is closed to new topics and replies.