Interactive Whiteboards
Viewing 3 reply threads
  • Author
    Posts
    • #33998
      Usha MistryUsha Mistry
      Participant

      Hi, I have a Titanium Panel which started off well but all of a sudden the screen went blank.

      There is power – the buttons on the front of the panel are lit. the power and flame logo.

      I turn the main power off to restart the panel. I press the red power on the front of the panel nothing is visible – Change source – still nothing. There is nothing visible – no Promethean logo,  no menu bar options, no source options.

      Any suggestions

    • #33999

      Hi Usha,

      Thanks for your post.

       

      Please try disconnecting all cables, including power cable, and remove the WiFi card and OPS (if any) for 30mins.

      Once done, only reconnect the power cable. Does the panel turn on now ? Does it react when you touch the screen?

       

      We look forward to hearing back from you soon.

       

      Kind regards,

      Thibaut

       

      Promethean Technical Support

      home

       

       

    • #34000
      Usha MistryUsha Mistry
      Participant

      Hi Thibaut

      I did all of that – disconnected all the cables – including the power, reconnected the power – still nothing. I get a 1 second tiny flash of light on the screen then nothing.

    • #34001

      Hi Usha,

      Thanks for getting back to us.

      I’ll email you privately and create a support case so we can help you with this.

      Kind regards,

      Carrie

      Promethean Technical Support

      https://support.prometheanworld.com/

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.