What is ActivInspire?
Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #783
      Angala FrerichsAngala Frerichs
      Participant

      I tried changing the https to http as I read in another thread but that didn’t help. I took the beginning and ending bracket so you could see the text

    • #5202
      Anonymous
      Inactive

      Hi Angala,

      Thank you for posting.
      Please could you ensure that your ActivInspire version is up to date and running version 2.4?

      Are you able to provide a screenshot of the current HTML code that you have entered in? Or provide a link to the video you are trying to use?

      Thanks
      Adam
      Promethean Technical Support
      Case 567861

    • #5203
      Anonymous
      Inactive

      Yes I am updated to the current version.  Here is a screen shot of the code

      <iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube-nocookie.com/embed/9yGkXY7a_1U?rel=0&#8243;; frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

    • #5204
      Anonymous
      Inactive

      Hi Angala,

      Thank you for providing this.

      I have tested this code using ActivInspire 2.4 with and without the S added to the HTTP and can confirm that this should be working.

      It might be possible if you are using a school network that it is currently being blocked using ActivInspire.
      You can contact your Network administrator who will be able to identify this and provide proxy settings to enter into the ActivInspire settings.

      I hope this helps.

      Kind regards,
      Adam
      Promethean Technical Support

    • #5205
      Anonymous
      Inactive

      I tried it from home tonight from my own internet and still couldn’t get it to work. I tried the link I gave you earlier and I tried to go to Youtube, get the link (which didn’t have the no cookie part) and embed it and it didn’t work either. My activinspire is still the latest update. Any other suggestions?

      I talked to our network admin and he said there isn’t any restrictions on You Tube.

      HELP!

    • #5206
      Anonymous
      Inactive

      Hi Angala,

      Did you test this at home without the S in the HTTP?

      Thanks
      Adam

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.