Interactive Whiteboards
Viewing 3 reply threads
  • Author
    Posts
    • #1140
      Steve NollSteve Noll
      Participant

      I have a promethean board that will beep when I plug in the USB cord but activmanager still has a red line through it and the pend do not work. So it is like I am not connected to the board.

    • #6078
      Anonymous
      Inactive

      Hi Steve,

      Please could you help and confirm what version of Mac OSX you are using?
      Also, please confirm the current driver version by clicking on ActivManager>Control Panel, the driver version is listed at the bottom at the side of the Copyright message.

      Should you be using a previous version of ActivManager (current version is 5.12.17) we would recommend uninstalling the current ActivDriver and going to http://www.PrometheanKB.com and searching for article 10902. This will download and install the latest version.

      Should you still have issues with no connection, we would recommend testing a known working USB cable directly into the ActivBoard bypassing any wallboxes or extension cables.

      I hope this helps.

      Adam
      Promethean Technical Support

    • #6079
      Anonymous
      Inactive

      How do you uninstall the driver?  It brings up an ominous window asking for a password…

    • #6080
      Anonymous
      Inactive

      Hi,

      The password will be relating to your account details that you use to log in to your computer.

      Kind regards,
      Adam
      Promethean Technical Support

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.