Interactive Flat Panels
Viewing 7 reply threads
  • Author
    Posts
    • #33548
      Jerry MIllerJerry MIller
      Participant

      My Promethean board is reseting it’s date and time to April 16th, 2036 every time the board gets turned on.  I have performed a factory data reset, and I am still getting the same results.  What would be the next steps to get this fixed?

    • #33561

      Hi Jerry,

      Thanks for posting.

      Are you able to update the panel?

      Looking forward to hearing from you.

      Kind regards,

      Carrie

      Promethean Technical Support

    • #33632
      Jerry MIllerJerry MIller
      Participant

      The panel has been updated to the latest version, and I am still getting the same result.

    • #33639

      Hello Jerry,

      Thank you for your post.

      Could you confirm whether an OPS-G is inserted into this ActivPanel? We have included a link to the product page for you to see an image.

      ActivConnect OPS-G

      If you have an OPS-G inserted into the ActivPanel, please follow the instructions listed below in the order they appear.

      1556

      1711

      After this, does the time and date remain the same after rebooting?

      We look forward to assisting you further in this matter.

      Kind regards,

      Jordan

      Promethean Technical Support

    • #33676
      Jerry MIllerJerry MIller
      Participant

      I have done all that has been suggested.  I also replaced the CMOS battery.  After reboot the panel gets the correct date and time after about 2 minutes.

    • #33681

      Hello Jerry,

      Thank you for your reply.

      Does this happen both if you select the automatic date and time and an if you set the time and date manually? https://support.prometheanworld.com/article/1555/

      Do you have the same issue if you insert this OPS-G into a different ActivPanel or if you connect it to a different network?

      We look forward to hearing from you.

      Kind regards,

      Arianna

      Promethean Technical Support

    • #33683
      Jerry MIllerJerry MIller
      Participant

      Hi Arianna,

      It happens in both automatic and manual settings.  It also is the same when inserting the OPS-G into a different ActivPanel.

    • #33687
      Craig PrometheanCraig Promethean
      Moderator

      Hello Jerry,

      We will send you a direct email to gather a little more information.

      Please keep an eye on your inbox.

      Thank you,

      Craig

Viewing 7 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.