Interactive Flat Panels
Viewing 3 reply threads
  • Author
    Posts
    • #33133
      Karim SyedKarim Syed
      Participant

      Hi,

      We have a few APT2-70’s in our school which work fine, but recently one of them will require the HDMI cable to be unplugged and plugged back in with a 50-50 chance that flat panel will display the image.

      We have updated to the latest firmware using the ActivDriver which hasn’t helped, is there another firmware that can directly update the firmware on the board that can potentially fix this issue?

      Thank you

    • #33146
      Craig PrometheanCraig Promethean
      Moderator

      Hello Karim,

      Thank you for your post.

      Do you only get this issue on one of the HDMI ports? If so, is the port loose?

      Have you tested a different, known working cable with this ActivPanel? Are you using a direct connection?

      We do have a mainboard firmware that we could send out but we just need to rule out the port/cabling first.

      We look forward to hearing from you.

      Kind regards,

      Craig

       

    • #33224
      Karim SyedKarim Syed
      Participant

      Thanks Craig,

      Over the last week we checked all the the HDMI ports with direct connections and different cables, but the problem is still there.

      Kind Regards,

    • #33230
      Slim PrometheanSlim Promethean
      Moderator

      Hi Karim,

      Many thanks for your post.

      Due to the nature of this issue, we’d like to e-mail you directly so that we can assist you further.

      Kind regards,
      Slim

      Promethean Technical Support

Viewing 3 reply threads
  • The topic ‘HDMI detection issue’ is closed to new replies.