Projectors
Viewing 7 reply threads
  • Author
    Posts
    • #3235
      Anonymous
      Inactive

      The power light is on but when you turn it on, all the LED lights go off and the fans run. Lamp doesn’t come on. Lamp doesn’t flash or anything. I have power-cycled the projector and tried a known good lamp. Any ideas on what could cause this?

    • #13673
      Anonymous
      Inactive

      Hello jlittleton,

      If possible, it may be worth testing with another known
      working power supply. It could be that the unit is not getting enough power to
      remain on and fully powered.

      If you do try a known working power supply and the issue
      continues please let us know.

      Thank you
      Martha
      Promethean Technical Support

    • #13674
      Anonymous
      Inactive

      Plugged a known good power cable directly into the projector in a known good outlet and I get the same result.

    • #13675
      Anonymous
      Inactive

      Hi jlittleton,

      We are going to send you an email directly using the email you have used to create your account. Your case number will be 926732. 

    • #13676
      Anonymous
      Inactive

      I have the same problem. Did you find the solution?

    • #13677
      Anonymous
      Inactive

      Hello Kellidillard,

      We are going to send you an email directly using the email you have used to create your account. Your case number will be 960173.

    • #13678
      Anonymous
      Inactive

      I have a similar issue.  My PRM-35 has a green solid light but nothing happens when I try to turn it on with the remote.  I tried this projectors remote with another PRM-35 and the remote works fine, I also tried another remote on my projector and nothing.  The green power light just remains on solid.  It never blinks, changes color or goes off.  I power cycled the projector which had no effect.  Is there a hard reset on the PRM-35 or a manual power button anywhere?

      St. Joan of Arc
      IT Administrator
    • #13679
      Anonymous
      Inactive

      Hi sjaitamin,

      Thanks for posting.

      I’d recommend powering off the projector for 30 minutes and then powering back on to see if this does anything with the remote.

      If you still encounter the same issue, please do not hesitate to contact Promethean Support directly and provide your projector serial number.

      Kind regards,
      Adam
      Promethean Technical Support

Viewing 7 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.