Software Solutions
Viewing 3 reply threads
  • Author
    Posts
    • #16876

      I’ve created some activities and after I saved sometimes the images don’t appear, as it the images were broken… Then, other times I open and the images appear… how can I solve that? Here are two pictures if the same activity opened in different moments!

    • #16896
      Craig PrometheanCraig Promethean
      Moderator

      Hello,

      Thank you for your post.

      Can you confirm where the images are from? Can you also confirm the version of ActivInspire you are running?

      The latest version is 2.17 and can be downloaded from the below link:

      ActivInspire Download – Language Select

      We look forward to hearing from you.

       

      Craig 🙂

       

    • #16911

      Thanx for the reply!

      I got the images from the internet and my ActivInspire is the 2.16.67968. Insi the program, when I select to update it, it says I have the latest version!

      I’ll try downloading the 2.17 version…

    • #16944
      Adem PrometheanAdem Promethean
      Moderator

      Hi Andrew,

      Yes, the 2.17 version is not available for an auto update just yet.

      Please let us know how you get on.

      Are you saving those images to your hard drive before you import them to your activity?

      Kind regards,

      Adem

      Promethean Technical Support

    • #16932
      Aaron LorsbachAaron Lorsbach
      Participant

      I have a few teachers that often find their images in their flipcharts replaced with red x’s and the image is gone. Is there a solution to this?

    • #16949
      Adem PrometheanAdem Promethean
      Moderator

      Hi Aaron,

      I have merged your topic.

      Please try updating ActivInspire to 2.17 as mentioned above. How are you saving those images too?

       

      Thank you.

      Kind regards,

      Adem Couper

      Promethean Technical Support

Viewing 3 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.