Interactive Whiteboards
Viewing 4 reply threads
  • Author
    Posts
    • #1210

      New Win7 laptop with usb2/usb3 ports. Unable to load in active manager. Works fine with Win7 older laptops. ActiveManager – V5.12.17. ActiveBoard – V8.04 Build 4. Do I need a firmware update for IWB?

    • #6299
      Anonymous
      Inactive

      Hi,

      Thank you for your post.

      Do you get any error messages when you connect the board to these computers?
      Are you using any USB adapters with these particular computers?
      do these computers work fine with other boards?

      Thank you

      Miguel
      Promethean Technical Support

    • #6300
      Anonymous
      Inactive

      There are no error messages other than the IWB will not load in ActiveManager. It keeps trying to load the driver. The new laptops will not work on any of the IWB’s (ABV378Pro’s). There are no USB adapters.

    • #6301
      Anonymous
      Inactive

      Hi,

      Have you tried a USB cable between the ActivBoard and computer that is 3m or less in length? The issue you are describing can be down to the length of cable and certain intel chipsets.

      There is a firmware update available for your ActivBoard and I will email this to you.

      Please let us know if either of these resolve your issue. If the issue persists could you please confirm the chipset that you have on your newer computers.

      We look forward to your reply.

      Kind Regards,
      Paul

      Promethean Technical Support

    • #6302
      Anonymous
      Inactive

      Hi Mike,

      Thank you for your post.

      We will send you a private email as we need some information that you may no want to post on the forum.

      Thank you

      Miguel
      Promethean Technical Support

Viewing 4 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.