Software Solutions
  • This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 5 years ago by Anonymous.
Viewing 5 reply threads
  • Author
    Posts
    • #307
      Clarissa BohanClarissa Bohan
      Participant

      I have inputted my class lists into the database within the voting browser and all names are showing up correctly. However when I press ‘ok’ and return to the ‘Assign students to devices’ screen each child’s name is shown differently. For example a student who has been inputted as Holly Kelly is appearing as Holly% {1 Kelly?} This is happening for every name in the class and it is showing up this way on the ActivExpression devices also. Does anyone know why this is happening and how I can fix it? I’m puzzled as I use voting devices all the time and this has never happened to me before!

    • #3966
      Anonymous
      Inactive

      Hi Clarissa.
      Thanks for posting on the forum.

      Have you tried to reset your ActivHub listed in your ActivManager application and re-registering at all to see if this helps?
      Are you using ActivExpression or ActivExpression 2 devices? The model will be shown on the back of the device.
      Should the issue still persist after resetting the hub and re-registering I would recommend contacting Promethean Technical Support directly for further assistance.
      You can contact us by phone (http://www.prometheanworld.com/us/english/education/support/technical-support-numbers/) or alternatively by filling in the form on the below link:
      http://goo.gl/j3AT8S
      In either instance, please quote your reference number which is 00482903.
      Thanks

    • #3967
      Anonymous
      Inactive

      I just ran into this problem as well after yesterday’s 2.3.65940 update.  I’ll try the suggestions mentioned but not until the school day is over in case it causes problems.

    • #3968
      Anonymous
      Inactive

      I’ve had this issue since last Spring.  Since then I’ve even gotten a new hub, new Activpanel, and new laptop with a completely fresh install of all the software and still have this issue.

    • #3969
      Anonymous
      Inactive

      I still have this problem Mike. I think mine was as a result of the 2.3.65940 update also. Another teacher in my school has the same problem. What I find most irritating is that the names show up funny on the exported results in Excel too. 

    • #3970
      Anonymous
      Inactive

      I am also having this problem with my ActiVote devices. I had no trouble last year, but this year things are not working properly. Has anyone found a solution?

Viewing 5 reply threads
  • You must be logged in to reply to this topic.